Industriele eetkamerstoel

Een industriële eetkamerstoel past natuurlijk perfect bij een robuuste tafel. Bij voorkeur hebben de stoelen en de tafel waar de stoelen onderstaan eenzelfde uitstraling; ambachtelijk en stoer. Op die manier wordt het een mooi geheel en heeft u een eethoek die past bij een de huidige trend, een industrieel interieur. En of u nu op zoek bent naar een simpel model of een luxe uitvoering, wij hebben voor ieder interieur een passende stoel.

Lees meer >>

Toont alle 18 resultaten

Industriële meubels

Een robuust interieur, waarbij soms de meubels een retro look hebben, wordt de laatste jaren steeds populairder. Het gebruik van ruwe materialen voert daarbij de boventoon; op het oog onbewerkt staal met roestplekken en leer dat enigszins beschadigd lijkt, of misschien zelfs wel daadwerkelijk is. Het lijkt allemaal niet veel uit te maken, zolang het maar een stoer uiterlijk heeft. Voor de generatie die nu bezig is met het kopen en inrichten van hun woning, is dit de huidige trend. Die trend geldt heus niet alleen voor eetkamerstoelen, maar ook voor de overige meubelen in het interieur, tot en met de verlichting en andere accessoires aan toe.

Assortiment

TendenZ Wonen biedt een ruim assortiment aan industriële eetkamerstoelen. Veel van deze modellen worden tevens beschouwd als een retro stoel. Dit type stoel bestaat zoals gezegd vaak uit een combinatie van (imitatie)leer op de zitting en metalen stoelpoten en/of leuningen. Laatstgenoemde kunnen ook weer bedekt zijn met hetzelfde soort leer als de zitting. Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de stoelen; diverse materialen en combinaties zorgen voor een gebalanceerd aanbod waar u een keuze in kan maken. Door het ruime aanbod is er altijd een industriële eetkamerstoel die voldoet aan uw wensen en perfect staat aan uw eettafel.

Kom langs!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Op de website staan lang niet al onze meubelen, dus we raden u aan om gewoon eens langs te komen in onze winkel in Gieten. Meer dan 3000 vierkante meter vol met meubels; van industrieel design tot klassiek eiken. Het aanbod varieert van riante fauteuils tot vitrinekasten en van hoekbanken tot moderne eettafels. Er is altijd deskundig personeel aanwezig om u te helpen of te voorzien van een stukje advies. Zo loopt u altijd met een glimlach weer naar buiten.

N

Veel voorraad

N

3000m2 showroom

N

Snelle levering